Våre ressurspersoner

Rådgiverne har kontor i 1. etasje i C-blokken (ved utgangsdørene i retning gymhallen).

Karriereveileder har kontor på biblioteket og er tilstede torsdager 0900-1130.

Minioritetsspråklig rådgiver har kontor på biblioteket og er tilstede mandager 0800-1200.

Ressurspedagog har kontor i 2. etasje på mesaninen og er tilstede hver dag.

Laptop

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

15.10.2019

Ny linje fra høsten 2020: informasjonsteknologi og medieproduksjon. For deg som er kreativ og interessert i IT, nettverk og programvare.

Les saken

Utdanningsvalg for ungdomsskolene (UDV)

09.10.2019

I uke 42 og 43 ønsker Drømtorp videregående skole ungdomsskoleelever velkommen på besøk. Vi gleder oss til å få besøk av nærmere 550 elever de neste to ukene.

Elevundersøkelse i oktober

Elevundersøkelsen gjennomføres i oktober

01.10.2019

Alle elever ved Drømtorp får mulighet til å svare på elevundersøkelsen i oktober. Her får elevene si sin mening om hvordan det er å være elev på Drømtorp. Resultatene brukes til forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.