Nyheter

Medier og kommunikasjon

Har du lyst til å ha en variert skolehverdag med praktisk arbeid? Er du nysgjerrig, interessert i samfunnet rundt deg, søker spenning og liker fortellinger? Studieforberedende medier og kommunikasjon er en morsom form for SSP - du får generell studiekompetanse. Sjekk videoen under, slik kan en MK-dag være!

Jeg er ENsom bryr meg

Over én av tre unge føler seg ensomme ofte eller av og til. Det er en tredjedel av alle unge i Norge.

Bordtennisturnering

Elevmentorene arrangerte bordtennisturnering for Vg1. Snart er det også klart for Vg2 og Vg3, før en stor finale mellom vinnerne fra alle trinn!

Åpen skole 2017

Takk til alle som deltok på åpen skole i år!

Hva er en god historie?

Ved å legge vekt på to grunnleggende trekk i historiefortelling – å holde på en hemmelighet – men antyde at man har den, tok forfatter og prisvinnende formidler og NRK-journalist Berit Hedemann Vg3-elevene med inn i den kreative tekstens verden.

Nok et nederlag for lærerne på Drømtorp

Den tradisjonelle innebandykampen mellom lærere og elever på Drømtorp ble spilt i dag. Etter mange år der lærerne har totaldominert innebandybanen, slo elevene til for andre året på rad. Sluttstillingen endte på 4-5 til elevene.

Salgsmesse

Torsdag arrangerte service og samferdsel vg1 salgsmesse. Det ble solgt mat, drikke samt enkelte produkter. En uavhengig jury vurderte hver stand, og det ble kåret vinnere i kategorien salg og presentasjon.

Kaffebaren - åpningstider

Tirsdag: 13.00- 15.00 Onsdag: 10.00- 13.00 Du finner kaffebaren i gymsalen ved inngangen. Velkommen!

Til deg som er russ i 2017

Folkehelseinstituttet anbefaler at all ungdom i alderen 17-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (hjernehinnebestennelse). Spesielt ungdom som skal delta i russefeiring har høy risiko.

Bjørn Kjos på nettverksdag for lærerne

Latteren satt løst på Drømtorp da Kjos serverte Norwegian-historier for lærerne i service og samferdsel.