Laptop

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Ny linje fra høsten 2020: informasjonsteknologi og medieproduksjon. For deg som er kreativ og interessert i IT, nettverk og programvare.

Utdanningsvalg for ungdomsskolene (UDV)

I uke 42 og 43 ønsker Drømtorp videregående skole ungdomsskoleelever velkommen på besøk. Vi gleder oss til å få besøk av nærmere 550 elever de neste to ukene.

Elevundersøkelse i oktober

Elevundersøkelsen gjennomføres i oktober

Alle elever ved Drømtorp får mulighet til å svare på elevundersøkelsen i oktober. Her får elevene si sin mening om hvordan det er å være elev på Drømtorp. Resultatene brukes til forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

Skolevalget 2019

Valgresultater for Drømtorp videregående skole

Til foresatte

Fødselsnummer for pålogging til Visma InSchool

To av årets bidrag til Deathtrip-konnkuransen kom på pallen, ett helt øverst!

DeathTrip er et landsomfattende konkurranse der elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot kjøring i ruspåvirket tilstand. Den beste kampanjen vinner 30.000 kr.

Fra venstre:
2. plass: Østfold ved Thea Elisabeth Mortensen og Mina Sofie Skjeklesæther,
1. plass: Sogn og Fjordane ved Iselin Husevåg og Oline Challan,
3. plass: Buskerud ved Kristine Pedersen og Marthe Sletten.

Iselin og Oline fra Sogn og Fjordane ble norgesmestere i helsearbeiderfaget!

Tirsdag 9. april var det duket for NM i helsearbeiderfag på Drømtorp. Hele skolen var satt i sving, elever og ansatte bidro med skulespillere, mediedekning og vertskap for å skape et fantastisk vellykket arrangement.

- Skole-NM blir veldig spennende

Emilie Hansen Wilhelmsen og Celina Paalrud fra Drømtorp videregående skole skal konkurrere på hjemmebane under Skole-NM i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

St. Patricks dag på Drømtorp

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag på Jessheim vgs

1. mars deltok Elina Granung og Stine Fredriksen i FM for helsearbeiderfag på Jessheim vgs. De gjorde en strålende innsats og fikk 2. plass. Gratulerer!