Coronoavirus

29. mai: nyhetsoppdatering om åpning av skolen

Vi fortsetter med digital opplæring og oppmøte på skolen annenhver dag, til tross for regjeringens lemping av smittevernrådene.

Stoppeklokke

Standpunkt, klage på standpunkt og fagdokumentasjons- retningslinjer i Viken

Her finner du alt du lurer på rundt standpunkt og klage på denne, samt retningslinjer for fagdokumentasjon.

Laptop

Ta kopi av skolearbeidet ditt innen 1. juni

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune. I juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. Innen 1. juni må de fleste elever ta kopi av tidligere skolearbeid.

Timeplan

Timeplaner uke 20 - 25

Her finner du timeplanen din for de neste ukene.

.

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Nytt utdanningsprogram på Drømtorp fra høsten 2020 er linja "Informasjonsteknologi og medieproduksjon".

Bøker og eple

Muntlig eksamen er avlyst

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020. Skriftlige sentralt gitte eksamener ble tidligere avlyst. Det betyr at det ikke blir noen eksamener denne våren for elever i videregående skole.

Beskjed fra Lånekassen

Lånekassen utbetaler støtte

I løpet av april for alle utbetalt støtten for resten av semesteret.

Student som skriver med penn

Skriftlig eksamen avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

Nordre Follo kommunevåpen

Unngå koronasmitte

Her kommer råd fra Nordre Follo kommune:

Sjekkliste

Registrering av oppmøte/fravær i perioden med digital opplæring

Føringene fra skoleeier sier at vi skal registrere oppmøte. På Drømtorp fortsetter vi å føre oppmøte i VIS. I og med fravær ikke skal komme på elevenes vitnemål eller kompetansebevis, registreres fravær som gyldig fravær (rettighetsfravær, det vi bruker ved elevrådsarbeid eller tilsvarende), Vi vil da se elevenes tilstedeværelse i ulike fag.