Vi ønsker alle en riktig god sommer

Informasjon om åpningstider i sommerferien og skolestart

Søkerinformasjon 2016/2017

Til deg som har søkt videregående opplæring i Akershus for skoleåret 2016 -2017

Til topps i helsearbeiderfaget

Drømtorp-elevene Marie Nesheim Sikkerbøl og Tanja Magraff Gaarder gikk til topps i helsearbeiderfag. Nå skal en av dem til NM. Les saken i ØB.

De eldres dag

Vg1 helse og oppvekst-klassene hadde en flott dag på Langhus bo- og servicesenter i forbindelse med Eldres dag, der de ledsaget de eldre gjennom en dag fylt med lek og morro, til og med været viste seg fra sin beste side.

Akershusmesterskap i salgsfaget

Tirsdag 19. april arrangerte Mailand videregående skole det første offisielle Akershusmesterskapet i salgsfaget sammen med Strømmen storsenter, Akershus fylkeskommune, Worldskills Norge og Hovedorganisasjonen Virke.

Praktisk anatomiundervisning på helse og oppvekst

Helse- og oppvekst 1HOA (Vg1) har hatt anatomiundervisning om hjerte og nyrer. Deler av undervisningen var praktisk og elevene dissekerte hjerte for å finne forkammer og hjertekammer, klaffer og ulike vener og arterier til og fra hjertet.

God stemning på Amandusfestivalen i Lillehammer

Amandusfestivalen 2016 gikk av stabelen 05.-07. April i Lillehammer. Elevene fra 2 klasse Medier og kommunikasjon var tilstede to av dagene, og storkoste seg under filmfestivalen.

Klagefrister

Frister for å klage på karakter 2019

LAN 2016 5.-7. mai

Ungdomsbedriften D-LAN hoster LAN, og håper du vil komme!

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.