Nyheter

Rundt frokostbordet.

Skolemesterskap i Helsearbeideerfag

Med eksterne og interne dommere, samt skuespillere gikk skolemesterskapet av stabben i auditoriet.

Helse- og oppvekstfag

Er du interessert i mennesker, har innlevelsesevne og kan samarbeide med andre? Ønsker du deg en meningsfylt jobb hvor du må bruke hele deg, med fremtidtige arbeidsmuligheter? Da kan Helse- og oppvekstfag være noe for deg!

NylonFix UB - 2. plass som Beste ungdomsbedrift i Follo

Gratulerer – vi er stolte av dere!

Service og samferdsel

Er du service-minded og positiv? Har du gode samarbeidsevner og lyst til å skape gode resultater? Kunne du tenke deg å jobbe innenfor salg, kontor, sikkerhet, reiseliv eller IKT? Sjekk ut videoen under!

Medier og kommunikasjon

Har du lyst til å ha en variert skolehverdag med praktisk arbeid? Er du nysgjerrig, interessert i samfunnet rundt deg, søker spenning og liker fortellinger? Studieforberedende medier og kommunikasjon er en morsom form for SSP - du får generell studiekompetanse. Sjekk videoen under, slik kan en MK-dag være!

Jeg er ENsom bryr meg

Over én av tre unge føler seg ensomme ofte eller av og til. Det er en tredjedel av alle unge i Norge.

Bordtennisturnering

Elevmentorene arrangerte bordtennisturnering for Vg1. Snart er det også klart for Vg2 og Vg3, før en stor finale mellom vinnerne fra alle trinn!

Åpen skole 2017

Takk til alle som deltok på åpen skole i år!

Hva er en god historie?

Ved å legge vekt på to grunnleggende trekk i historiefortelling – å holde på en hemmelighet – men antyde at man har den, tok forfatter og prisvinnende formidler og NRK-journalist Berit Hedemann Vg3-elevene med inn i den kreative tekstens verden.

Nok et nederlag for lærerne på Drømtorp

Den tradisjonelle innebandykampen mellom lærere og elever på Drømtorp ble spilt i dag. Etter mange år der lærerne har totaldominert innebandybanen, slo elevene til for andre året på rad. Sluttstillingen endte på 4-5 til elevene.