Informasjon om skolestart 17. august

Dro i land til sammen 48 seksere fra Drømtorp

Vel gjennømført FolloOlympiade!

Siste frist for innlevering av bøker er 22. juni

Bøker som ikke blir levert, eller som blir levert etter 22. juni, vil bli fakturert.

Årets mentoropplæring på Lunde leir

Utrolig engasjerte elevmentorer bidro til å gjøre oppholdet på Lunde ikke bare utrolig lærerikt og givende faglig, men også kjempemorsomt!

Vårens viktigste konkurranse

Fylkesmesterskapet i helsearbeiderfag gikk av staben på Drømtorp videregående skole 30. mars.

Her er guttelaget som vant

Drømtorp vant innebandyturnering for Follo-skolene

Ikke bare vant vi selve turneringen, men Drømtorp stakk også av med fairplay-prisen og Sondre i 2RLA ble kåret best på banen!

Flere premier til ungdomsbedriftene våre på GründerExpo!

Gratulerer – vi er stolte av dere alle sammen!

Innsamling til Kreftforeningen

I går gikk flere av skolens elever med bøsser for å samle inn penger til kreftforeningen, og resultatet ble strålende, vi samlet inn hele 41 723 kroner! Russestyret takker alle for en utrolig bra innsats!

Instagram-konkurranse - vinn kinobilletterr!

30. mars er det skolekonkurranse i helsearbeiderfaget ved Drømtorp videregående skole. Vinneren blir fylkesmester og vil gå videre til skole NM. Alle som deltar kan også delta ved å ta bilder fra skolekonkurransen og merk de med #mittyrkesfag på Instagram. Da kan du og en venn vinne kinobilletter!