En litt utradisjonell juleavslutning for elevene på reiseliv.

Mens de andre klassene bruker siste skoledag til blant annet quiz, julegøt, julelunsj og andre julerelaterte aktiviteter, tester reiselivslinja ut andre tradisjoner og lager tapas.

Årets store oppgjør i innebandy

Etter et nedslående tap for lærerne i 2016, ble æren i år gjennopprettet 3-2 mot elevene. Nervepirrende til siste slutt!

– Jeg innså hvor kjipe mennesker er, for jeg var mye mer til stede selv

Elevene ved Drømtorp Vgs ble utfordret til å klare seg uten sosiale medier i fem dager, og vise reaksjonene sine i en videoblogg.

Warm delight

Salgsmesse

Vg1 salg og service hadde tirsdag 4. desember salgsmesse. Det ble kåret beste stand, markedsføring og selger.

Til deg som er russ i 2018

Folkehelseinstituttet anbefaler ungdom i alderen 17-19 år til å vaksinere seg mot meningokokksykdom (hjernehinnebetennelse). Spesielt ungdom som skal delta i russefeiring har høy risiko. Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen og har satt av to dager i januar til vaksinering.

Barn- og ungdomsarbeiderklassene på tur i Gapahuken

Tema i dag var "Mat på bål" oppgaven elevene skulle løse, var å planlegge et måltid som skulle lages på bålet.

Tur til Porsche Center Son

Gruppe av elever fra SS1 var på bedriftbesøk hos Norges største Porsche senter, og Norges eneste Classic senter. Faktisk finnes det bare tre Classic senter i hele verden.

Nye bussruter

Hold deg oppdatert på rutetidene

Fotballturnering på Roald Amundsen

28. september var det duket for fotballturnering på Roald Amundsen vgs.

Elever på trykk i Østlandets blad

To av elevene på medier og kommunikasjon har fått publisert hver sin artikkel i Østlandets blad. Begge artikkelene er om valget, den ene om fraværsgrensen og den andre om boligpriser. Vi gratulerer Magdalena og Erika som publiserte journalister!