Nyheter

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag

Begge VG2 klassene i helsearbeiderfag gjennomførte skolemesterskap og vinnerne skal representerer Drømtorp vgs på Fylkesmesterskapet 7. mars.

Kick-off før Kollen

Både service og samferdsel- ,og barne- og ungdomsarbeidelevne stiller som frivillige under årets Skifest i Holmenkollen. I dag ble det varmet opp i skoletorget med konkurranser, dopingkontroll, medaljeutdeling og boller.

Volleyball turnering på Ås Vgs 13/2

Både jente- og guttelaget fra Drømtorp gikk til semifinale, men Ås Vgs ble for sterke for begge lag

Vinterferie uke 8

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god ferie! Sentralbordet og skolen vil være bemannet hver dag fra kl 10 til 14. Velkommen tilbake mandag 26. februar.

Torsdag tennes den olympiske grill på Drømtorp

Grillen tenner vi før lunsj, og vi utfordrer alle til å kle seg i sporty skiantrekk. Det blir aktiviteter i skoletorget, og pølsefest utenfor hovedinngangen.

Fra venstre; Aziz, Dina, Eszter, Marthe, Andrine og Sondre (vinnerne)

Reiselivsmesse på Ski Storsenter

Sammen med elever fra St. Olav videregående i Sarpsborg, arrangerte våre reiselivselever messe på Ski Storsenter, med tema aktivitetsreiser i Norge.

FrizzWiz UB og Ecocover UB fikk 2. – og 3. plass som Beste ungdomsbedrift i Follo

25. januar 2018 deltok våre seks ungdomsbedrifter på Vg2 Salg, service og sikkerhet på Follomesterskapet for ungdomsbedrifter på Rosenholm Campus. Bedrifter fra Frogn, Vestby, Ski, Ås og Drømtorp konkurrerte om flere flotte titler.

Invitasjon til informasjonsmøte på Drømtorp videregående skole

Til elever og foresatte på Vg1 Service og samferdsel og Vg2 Salg/service/sikkerhet, Reiseliv og IKT-servicefag, tirsdag 30. januar 2018 – kl. 18-20

Velkommen til Åpen skole 23. januar

Drømtorp videregående skole inviterer alle 10.-klassinger og foresatte til Åpen skole. Også de som allerede går på videregående, men har lyst til å bytte skole, er velkommen! Dette er en enestående mulighet til å se hva vår skole kan tilby deg som elev.

Monopol i første klasse service og samferdsel

Begge salg og service klassene på vg1 spilte Monopol i uken som gikk. Målet med økte var å lære seg debet og kredit på en praktisk måte, lære hva et bilag er og hvorfor det er viktig og være nøyaktig, hvordan kontantbeholdningen henger sammen med det som står på kontoen og hvor lett det er å gjøre feil i et regnskap.