Smart vei til arbeidsliv og studier

Høsten 2016 lanseres en spennende utdanningslinje, Studieforberedende utdanningsprogram med medier og kommunikasjon.

Ut av klasserommet

Reiselivslinja på tur for å oppleve en dag med noe av det beste fra norsk reiseliv!

Forlaget trykker henne til sitt bryst

18 år gamle Anette Boye ved IKT-linjen på Drømtorp er i praksis hos Bonnier Media i Oslo, og stortrives blant kabler, dataskjermer og gutta.

Monopol i undervisningen

Vg1 service og samferdsel tester ut teoretisk kunnskap om regnskap i praksis.

Hils på rektor (og lær litt om prosjektene ved Drømtorp)

Rektor ved Drømtorp videregående skole forteller at hun stortrives ved skolen, og at hun er stolt av å lede en av de mest populære skolene i Akershus.

Fra venstre: Linnea, Anette, Cecilie og Silje

Stakk av med etablererstipend på 2500 kr

Mandag deltok 2SSS på GründerIdol for ungdomsbedrifter

Konkuranse #errdusikker uke 2

Per mandag morgen ligger vi på en 2.plass. Ta ukens oppdrag for å vinne tilbake ledelsen!

Realistisk science fiction med Røed Ødegård

Når vil menneske bosette seg på mars? Når vil vi får vi heiser til verdensrommet? Når går jorden under? Alt dette, og mer svarte astrofysiker Knut Jørgen Ødegård på, da han besøkte Drømtorp 10. oktober.

1. klassingene på vei til speeddate i gymsalen

Hvordan få 1. klassinger til å bli kjent på tvers av klassene?

Jo, speeddating!

Resultatene fra skolevalget

Spent på utfallet av skolevalget? Du finner resultatene her.