Nyheter

Møte med en forfatter - Tore Renberg

Kreativ undervisning på helse- og oppvekstfag

Jessica Wilhelmsen er faglærer ved helse- og oppvekstfag ved Drømtorp videregående skole. Når man kommer i snakk med den sprudlende og livlige læreren, skjønner man fort hvorfor de har det så gøy, og gjør så mye kreativt, i hennes timer.

Skiskytter-VM får hjelp fra Helse- og oppvekstfag-elevene

Verdensmesterskapet i skiskyting arrangeres i Oslo fra 3. til 13. mars. Da får arrangøren god hjelp av velvillige elever fra Drømtorp.

– Vi skal alltid fremover

Konsekvenspedagogikk kan kanskje høres strengt og akademisk ut, men det handler om enkle ting som å lære seg sosial trening, og å ta riktige valg.

På besøk i maktens korridorer

Da to av IKT-klassene fra VG2 på Drømtorp var på besøk på Stortinget, fikk de ikke bare omvisning i en av Norges mest kjente bygninger – de fikk også prøve seg som politikere for en dag.

Elevbedrift i vinden

De står på dag og natt for å få til noe de tror på, og som kan forenkle hverdagen for tusenvis av kvinner. Møt Drømtorp-jentene som håper deres elevbedrift kan bli det neste store.

Slik gikk Drømtorp Oscar

Mandag 21.desember gikk den store Drømtorp Oscar av stabelen. Det er et elevstyrt arrangement som hyller MK-elevens omfattende filmprosjekt.

Slik får Wenche opp entusiasmen i naturfagstimene

DNA er et stikkord når Wenche Kvåvik har gjort grep for å få med seg elevene i det som ellers kan oppleves som vanskelige og til tider uforståelige naturfagstimer.

Møt miljøarbeider Thor Erik

Thor Erik Halvorsen har det siste året jobbet som miljøarbeider på Drømtorp videregående skole. Han jobber blant annet med rusforebygging, mobbing og har alltid tid til en kopp kaffe med elever som trenger en prat.