På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Ta eksamen som privatist

Frist for å melde seg opp til eksamen som privatist er 1. februar 2020. Du melder deg på ved å gå til privatist.inschool.visma.no

Ta eksamen som privatist

Frist for å melde seg opp til privatisteksamen er 1.februar 2020. Adresse for påmelding er privatist.inschool.visma.no

Verdenskart med forstørrelsesglass

Pop-up reisebyrå i kantina 3. des

Travelly reisebyrå finner din drømmereise! Kom innom kantina tirsdag 3. desember. Her kan du også låne reisehåndbøker til turen.

Terapisteiner

Vellykket julemarked

Med gløgg, vafler, julemusikk og flotte produkter lagde tilrettelagt avdeling et flott julemarked på skolen 27. nov

Sprøyte

Tilbud om vaksine

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen og har satt av tirsdag 17.desember til vaksinering. Påmelding i skoletorget tirsdag 19. nov.

Laptop

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Ny linje fra høsten 2020: informasjonsteknologi og medieproduksjon. For deg som er kreativ og interessert i IT, nettverk og programvare.

Elevundersøkelse i oktober

Elevundersøkelsen gjennomføres i oktober

Alle elever ved Drømtorp får mulighet til å svare på elevundersøkelsen i oktober. Her får elevene si sin mening om hvordan det er å være elev på Drømtorp. Resultatene brukes til forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

Skolevalget 2019

Valgresultater for Drømtorp videregående skole