Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Vi har fått minoritetsrådgiver!

Hun heter Ubah Aden og er på skolen mandager mellom 08.30 og 12.00, hun holder til på mesaninen. Minoritetsrådgiver kan også kontaktes på epost og telefon.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2018.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen torsdag 13.desember i midttimen.

Wear it pink!

Torsdag 18. oktober kledde elever og ansatte seg i rosa for å sette fokus på brystkreft og vise omtanke for de som er rammet.

Verdensdagen for psykisk helse

Årets tema er "Vær raus". Å være raus med seg selv og andre kan bidra til en bedre psykisk helse. Dagen ble markert med kakao ved elevrådet og quiz med flotte premier ved helsesøster.

Bærekraftsuka i bilder

I uke 38 deltok alle elever på Drømtorp i Bærekraftsuka. Skolen hadde besøk av flere aktører, blant annet FN-sambandet som holdt foredrag og spill om internasjonal handel og tekstilproduksjon. På slutten av uken presenterte alle gruppene det de hadde jobbet med, og en jury med varaordfører Camilla Edi Hille i spissen, samt skolens elevrådsstyre, delte ut priser til de beste innslagene.

Aktivitetsdag

I forbindelse med skolestart var alle førsteklassene på Breivoll. Det ble rapportert super innsats, team spirit og god stemning blant nye VG1 klassene.

Informasjon om særskilt språkopplæring

Her finner du informasjon om rett til særskilt språkopplæring for elever fra språklige minoriteter på flere språk.

Nok en seier til lærerlaget, denne gangen i basketball

Lærerne slo elevene 40-22, men begge lag viste god innsats og sportsånd. Dessverre var det siste innsats fra toppscorer Kristoffer Hauge, som slutter til sommeren.