Til foresatte

Fødselsnummer for pålogging til Visma InSchool

Åpningstider i sommerferien

Sentralbordet er betjent, bortsett fra uke 28, 29 og 30.

To av årets bidrag til Deathtrip-konnkuransen kom på pallen, ett helt øverst!

DeathTrip er et landsomfattende konkurranse der elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot kjøring i ruspåvirket tilstand. Den beste kampanjen vinner 30.000 kr.

Fra venstre:
2. plass: Østfold ved Thea Elisabeth Mortensen og Mina Sofie Skjeklesæther,
1. plass: Sogn og Fjordane ved Iselin Husevåg og Oline Challan,
3. plass: Buskerud ved Kristine Pedersen og Marthe Sletten.

Iselin og Oline fra Sogn og Fjordane ble norgesmestere i helsearbeiderfaget!

Tirsdag 9. april var det duket for NM i helsearbeiderfag på Drømtorp. Hele skolen var satt i sving, elever og ansatte bidro med skulespillere, mediedekning og vertskap for å skape et fantastisk vellykket arrangement.

- Skole-NM blir veldig spennende

Emilie Hansen Wilhelmsen og Celina Paalrud fra Drømtorp videregående skole skal konkurrere på hjemmebane under Skole-NM i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

St. Patricks dag på Drømtorp

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag på Jessheim vgs

1. mars deltok Elina Granung og Stine Fredriksen i FM for helsearbeiderfag på Jessheim vgs. De gjorde en strålende innsats og fikk 2. plass. Gratulerer!

To undersøkelser gjennomføres i mars

Alle elever ved Drømtorp blir invitert til å svare på to forskjellige undersøkelser i løpet av mars. Elevene får si sin mening om hvordan det er å være elev og ungdom. Resultatene brukes til politikkutforming, forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

22. juli-senteret

2ISA besøkte senteret i samfunnsfag. Elevene deltok på et undervisningstilbud som heter "Hva skal vi lære bort om 22.juli?".

Gull i fylkesmesterskap

2ss ved Fredrik og Kasper vant fylkesmesterskapet i salgsfaget og er nå videre til NM!