To søte snømennfigurer

Juleferien

Minner om at første skoledag etter juleferien er fredag 3. januar. 2. januar er planleggingsdag.

Julekalender på instagram

Julekalender på Instagram

Følg oss på Instagram og bli med på årets julekalender. Trekning av premier hver skoledag i desember.

Verdenskart med forstørrelsesglass

Pop-up reisebyrå i kantina 3. des

Travelly reisebyrå finner din drømmereise! Kom innom kantina tirsdag 3. desember. Her kan du også låne reisehåndbøker til turen.

Terapisteiner

Vellykket julemarked

Med gløgg, vafler, julemusikk og flotte produkter lagde tilrettelagt avdeling et flott julemarked på skolen 27. nov

Sprøyte

Tilbud om vaksine

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen og har satt av tirsdag 17.desember til vaksinering. Påmelding i skoletorget tirsdag 19. nov.

Laptop

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Ny linje fra høsten 2020: informasjonsteknologi og medieproduksjon. For deg som er kreativ og interessert i IT, nettverk og programvare.

Elevundersøkelse i oktober

Elevundersøkelsen gjennomføres i oktober

Alle elever ved Drømtorp får mulighet til å svare på elevundersøkelsen i oktober. Her får elevene si sin mening om hvordan det er å være elev på Drømtorp. Resultatene brukes til forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

Skolevalget 2019

Valgresultater for Drømtorp videregående skole

Til foresatte

Fødselsnummer for pålogging til Visma InSchool

To av årets bidrag til Deathtrip-konnkuransen kom på pallen, ett helt øverst!

DeathTrip er et landsomfattende konkurranse der elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot kjøring i ruspåvirket tilstand. Den beste kampanjen vinner 30.000 kr.