Røde Kors logo

Aksjonsdag til inntekt for Ski Røde Kors

12. februar er det aksjonsdag! Vi ønsker at alle elevene er med og bidrar med ett dagsverk. Pengene går til Ski Røde Kors og deres arbeid i nærmiljøet i Ski.

Snublesteiner

Vi må aldri glemme

Tidsvitne Sidsel Levin og forfatter Birgit H. Rimstad besøkte Drømtorp vgs i dag, med sine spennende og personlige fortellinger om norske jøders flukt under andre verdenskrig.

Magasiner og aviser

Pressreader: tilgang på over 7000 aviser og magasiner

Som elev eller ansatt på Drømtorp har du gratis tilgang på haugevis av aviser, magasiner og tidsskrifter. De fleste utenlandske, men også over 150 norske.

Ubah Abdullah Aden

Fersk forfatter på skolen

Skolens minoritetsrådgiver Ubah Abdullah Aden har akkurat gitt ut bok om kjønnslemlestelse. Boka er på somalisk.

Lærerne Usman Aslam, Håvard Ofstad og Anne Haagensen

Forskningskonkurransen "Holbergprisen i skolen" er i gang!

Drømtorp er plukket ut som en av tyve skoler som skal delta i årets utgave av forskningskonkurransen "Holbergprisen i skolen". Det er to sosiologiklasser på VG3 som deltar.

Boller

Bok og bolle 9. jan

Første Bok og bolle blir 9. januar. Da blir det lesesirkel på biblioteket. Servering av hjemmebakte boller. 8 plasser. Drop-in.

Ta eksamen som privatist

Frist for å melde seg opp til eksamen som privatist er 1. februar 2020. Du melder deg på ved å gå til privatist.inschool.visma.no

Ta eksamen som privatist

Frist for å melde seg opp til privatisteksamen er 1.februar 2020. Adresse for påmelding er privatist.inschool.visma.no

Verdenskart med forstørrelsesglass

Pop-up reisebyrå i kantina 3. des

Travelly reisebyrå finner din drømmereise! Kom innom kantina tirsdag 3. desember. Her kan du også låne reisehåndbøker til turen.

Terapisteiner

Vellykket julemarked

Med gløgg, vafler, julemusikk og flotte produkter lagde tilrettelagt avdeling et flott julemarked på skolen 27. nov