Lokaler og beliggenhet

Drømtorp videregående skole ligger i Ski kommune, i hjertet av Follo, 30 km sør for Oslo. Den er en av syv videregående skoler i Folloregionen, som omfatter kommunene Ski, Oppegård, Ås, Vestby, Frogn, Nesodden og Enebakk. Skolen har ca 520 elever og 105 ansatte.

Drømtorp videregående skole har både yrkesfaglige og studieforberedende opplæringstilbud.

• Medier og kommunikasjon
  • Helse- og oppvekstfag
  • Service og samferdsel
  • Allmennfaglig påbygning
  • Tilrettelagt avdeling

Skolen stod ferdig i ny drakt etter en ombygging og renovering av lokalene i 2008. Vi har et moderne auditorium, ny idrettshall, ny kantine og et innebygget skoletorg som sosial arena for lærere og elever.

Bygget med ”den røde klossen” skiller seg ut i en ellers så nøktern bebyggelse i Drømtorp næringspark. ”Klossen” gjenspeiler enden av en Ferrari på full fart inn i fremtiden. Drømtorp er i så måte en nytenkende skole med fokus på fremtiden – spesielt for våre elever, men også for alle de som jobber her.

Finn frem til skolen.

Sissel Onstad