Besøksadresse:

Mandag - fredag 08.00-15.30

Velkommen til Åpen skole

18.01.2018

Drømtorp videregående skole inviterer alle 10.-klassinger og foresatte til Åpen skole. Også de som allerede går på videregående, men har lyst til å bytte skole, er velkommen! Dette er en enestående mulighet til å se hva vår skole kan tilby deg som elev.

Les saken

Monopol i første klasse service og samferdsel

17.01.2018

Begge salg og service klassene på vg1 spilte Monopol i uken som gikk. Målet med økte var å lære seg debet og kredit på en praktisk måte, lære hva et bilag er og hvorfor det er viktig og være nøyaktig, hvordan kontantbeholdningen henger sammen med det som står på kontoen og hvor lett det er å gjøre feil i et regnskap.

Byttedag i 1MKB

15.01.2018

I stedet for å kaste julegaver, og andre ting man ikke har bruk for, arrangerte 1MKB byttedag. Blant annet skiftet sjokoladefondu-sett, bøker og solbriller eiere, og elevene var kjempefornøyd med utbyttet!