Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Akershus fylkeskommune har laget en kampanje-video for å vise de mange jobb-mulighetene man har om man velger yrkesfaglig utdanning.

– Kampanjen er en av satsningene i Yrkesfagløftet hvor vi har som mål å øke andel elever som søker yrkesfag. Med denne filmen ønsker vi å vise ungdommen og foreldre at veien til drømmejobben kan oppnås ved å søke yrkesfag, forteller John Arve Eide, fylkesdirektør for videregående opplæring.

Akershus fylkeskommune er ansvarlig for alle videregående skoler i Akershus, og ønsker at flest mulig skal finne sin drømmejobb.

Følg lyden til drømmejobben på Drømtorp

På Drømtorp videregående skole kan elevene velge mellom yrkesfaglige utdanningsprogram som Service og samferdsel, Design og håndverk / medieproduksjon, Helse- og oppvekstfag, og studieforberedende Medie og kommunikasjon. Her er det stor sjanse for at alle elever finner sin lidenskap!

Søknadsfristen er 1. mars.

Få inspirasjon på www.vilbli.no. Søkningen foregår på www.vigo.no.