Reiselivsmesse på Ski Storsenter

Sammen med elever fra St. Olav videregående i Sarpsborg, arrangerte våre reiselivselever messe på Ski Storsenter, med tema aktivitetsreiser i Norge.

Fredag, 9. februar arrangerte 2RLA reiselivsmesse på Ski Storsenter. Vi hadde invitert med oss reiselivsklassen fra St. Olav videregående skole i Sarpsborg også. Temaet var aktivitetsreiser i Norge.

Drømtorps elever hadde ansvaret for Sør-Norge mens gjengen fra Sarpsborg hadde Nord-Norge med Trøndelag. I forkant av messen hadde elevene laget brosjyrer, plakater, innhentet markedsmateriell fra profesjonelle aktører, laget konkurranser, skaffe premier fra sponsorer og planlagt standen sin. Noen hadde til og med skaffet smaksprøver av lokal mat fra «sin» destinasjon.

Reiselivselevene fra Drømtorp stilte  med nystrøkne skjorter og brede smil, og gjorde en fabelaktig god jobb. Lærerne hadde i forkant annonsert konkurranser de ulike standene i mellom, og en jury bestående av lokale reiselivsaktører ble nedsatt. Jurymedlemmene var Marie-Louise Strømberg fra TusenFryd, Winnie Gjerdalen fra Sørmarka Konferansehotell og Knut Aandal fra Akershus Reiselivsråd/Visit Follo.

Elevene fra Drømtorp gjorde suksess! Marthe og Andrine vant beste stand. Sondre og Aziz vant prisen for beste selgere/vertskap og Eszter og Dina vant pris for beste brosjyre. Ikke rart vi lærerne er stolte av elevene våre!