Informasjon om skolestart og åpningstider sommeren 2017

Ønsker du å kontakte oss om vitnemål, lurer på når skolestart er eller har andre spørsmål?

Portrait Of Male And Female Tutors In Classroom

Foreldremøter 21. og 22. august 2017

Er du foreldre til en elev som begynner på Vg1 eller Vg2 på Drømtorp i august? Her finner du oversikt over foreldremøtene vi arrangerer ved skolestart

Dro i land til sammen 48 seksere fra Drømtorp

Vel gjennømført FolloOlympiade!

Siste frist for innlevering av bøker er 22. juni

Bøker som ikke blir levert, eller som blir levert etter 22. juni, vil bli fakturert.

Hurtigklagefrist torsdag 8. juni kl 1500

Klager på standpunktkarakter, muntlig-, muntlig-praktisk og praktisk eksamen i forbindelse med hurtigklagebehandling må være levert administrasjonen innen torsdag 8. juni kl 1500.

Årets mentoropplæring på Lunde leir

Utrolig engasjerte elevmentorer bidro til å gjøre oppholdet på Lunde ikke bare utrolig lærerikt og givende faglig, men også kjempemorsomt!

Vårens viktigste konkurranse

Fylkesmesterskapet i helsearbeiderfag gikk av staben på Drømtorp videregående skole 30. mars.

Her er guttelaget som vant

Drømtorp vant innebandyturnering for Follo-skolene

Ikke bare vant vi selve turneringen, men Drømtorp stakk også av med fairplay-prisen og Sondre i 2RLA ble kåret best på banen!

Flere premier til ungdomsbedriftene våre på GründerExpo!

Gratulerer – vi er stolte av dere alle sammen!