Hurtigklagefrist torsdag 8. juni kl 1500

Klager på standpunktkarakter, muntlig-, muntlig-praktisk og praktisk eksamen i forbindelse med hurtigklagebehandling må være levert administrasjonen innen torsdag 8. juni kl 1500.

Årets mentoropplæring på Lunde leir

Utrolig engasjerte elevmentorer bidro til å gjøre oppholdet på Lunde ikke bare utrolig lærerikt og givende faglig, men også kjempemorsomt!

Vårens viktigste konkurranse

Fylkesmesterskapet i helsearbeiderfag gikk av staben på Drømtorp videregående skole 30. mars.

Her er guttelaget som vant

Drømtorp vant innebandyturnering for Follo-skolene

Ikke bare vant vi selve turneringen, men Drømtorp stakk også av med fairplay-prisen og Sondre i 2RLA ble kåret best på banen!

Flere premier til ungdomsbedriftene våre på GründerExpo!

Gratulerer – vi er stolte av dere alle sammen!

Innsamling til Kreftforeningen

I går gikk flere av skolens elever med bøsser for å samle inn penger til kreftforeningen, og resultatet ble strålende, vi samlet inn hele 41 723 kroner! Russestyret takker alle for en utrolig bra innsats!

Instagram-konkurranse - vinn kinobilletterr!

30. mars er det skolekonkurranse i helsearbeiderfaget ved Drømtorp videregående skole. Vinneren blir fylkesmester og vil gå videre til skole NM. Alle som deltar kan også delta ved å ta bilder fra skolekonkurransen og merk de med #mittyrkesfag på Instagram. Da kan du og en venn vinne kinobilletter!

Uteskole for alle - et samarbeid mellom Drømtorp og Skogselskapet

I samarbeid med Skogselskapet har vi startet arbeidet med å etablere et uteskoleområde spesielt tiltenkt elever med tilrettelagt opplæring. Ekstra morsomt er det at prosjektet også har fått støtte fra Sparebankstiftelsen.

Skvådd

En serie for ungdom, av ungdom

Rundt frokostbordet.

Skolemesterskap i Helsearbeideerfag

Med eksterne og interne dommere, samt skuespillere gikk skolemesterskapet av stabben i auditoriet.