Endringer i Lånekassens forskrifter for 2018-2019

Kunnskapsdepartementet har fastsatt Lånekassens forskrift om tildeling av støtte for neste undervisningsår.

Innbetaling til aksjonsdagen

Alle elever som deltok i aksjonsdagen skal levere kr 350,- til inntekt for Røde Kors. Kontanter leveres mandag og tirsdag i resepsjonen. Elever som vil betale med kort, kan gjøre dette i midttimen tirsdag og torsdag i DreamCorner. Siste frist for innlevering er torsdag 22. mars.

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag

Onsdag 7. mars konkurrerte 9 lag om å bli best i fylket

Kampen om billigere medisiner - redde verden litt

Hjelp elevene i 2HAA med å redde verden. På vegne av Leger uten grenser, jobber elevene for å samle underskrifter til å redusere prisen på livsviktige medisiner. Skiv under, del og lik!

Fiskesprell

Onsdag 7. mars var 2buc og 2bud på fiskesprellkurs på Oslo Met (Høgskolen i Oslo og Akershus). Elevene har lært å tilberede ulike retter med fisk. Asiatisk torskegryte, sushi, laksetaco og panert seilfilet har vært på menyen. Elevene har blitt inspirert til å lage enkle fiskeretter for barn og unge.

Besøk på Ullevål sykehus

Tirsdag 27. mars var 2 HAA og HAB på studiebesøk på Sterilsentralen på Ullevål sykehus. Elevene fikk opplæring i det nyeste i fagfeltet. I tillegg fikk de omvisning på lager og på sterillagerets avdeling der utstyr til kirurgiske inngrep og undersøkelser pakkes og klargjøres.

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag

Begge VG2 klassene i helsearbeiderfag gjennomførte skolemesterskap og vinnerne skal representerer Drømtorp vgs på Fylkesmesterskapet 7. mars.

Kick-off før Kollen

Både service og samferdsel- ,og barne- og ungdomsarbeidelevne stiller som frivillige under årets Skifest i Holmenkollen. I dag ble det varmet opp i skoletorget med konkurranser, dopingkontroll, medaljeutdeling og boller.

Volleyball turnering på Ås Vgs 13/2

Både jente- og guttelaget fra Drømtorp gikk til semifinale, men Ås Vgs ble for sterke for begge lag

Vinterferie uke 8

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god ferie! Sentralbordet og skolen vil være bemannet hver dag fra kl 10 til 14. Velkommen tilbake mandag 26. februar.