Klagefrister

Frister for å klage på karakter 2018

Nok en seier til lærerlaget, denne gangen i basketball

Lærerne slo elevene 40-22, men begge lag viste god innsats og sportsånd. Dessverre var det siste innsats fra toppscorer Kristoffer Hauge, som slutter til sommeren.

Aktivitetsdag på Solborg bo- og aktiviseringssenter

En klasse på Vg1-HO deltok på Solborgs årlige aktivitetsdag for beboere. De gjorde en god innsats der de hadde ansvar for aktiviteter, delte ut pølser, saft og is og ledsaget beboere til og fra arrangementet.

Informasjon til elever og privatister ved eksamen

All tilkobling til nettverket på Drømtorp VGS loggføres. Eksamen i et fag kan annulleres dersom en ek­samenskandidat har fusket eller forsøkt å fuske ved eksamen.

Endringer i Lånekassens forskrifter for 2018-2019

Kunnskapsdepartementet har fastsatt Lånekassens forskrift om tildeling av støtte for neste undervisningsår.

Innbetaling til aksjonsdagen

Alle elever som deltok i aksjonsdagen skal levere kr 350,- til inntekt for Røde Kors. Kontanter leveres mandag og tirsdag i resepsjonen. Elever som vil betale med kort, kan gjøre dette i midttimen tirsdag og torsdag i DreamCorner. Siste frist for innlevering er torsdag 22. mars.

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag

Onsdag 7. mars konkurrerte 9 lag om å bli best i fylket

Kampen om billigere medisiner - redde verden litt

Hjelp elevene i 2HAA med å redde verden. På vegne av Leger uten grenser, jobber elevene for å samle underskrifter til å redusere prisen på livsviktige medisiner. Skiv under, del og lik!

Fiskesprell

Onsdag 7. mars var 2buc og 2bud på fiskesprellkurs på Oslo Met (Høgskolen i Oslo og Akershus). Elevene har lært å tilberede ulike retter med fisk. Asiatisk torskegryte, sushi, laksetaco og panert seilfilet har vært på menyen. Elevene har blitt inspirert til å lage enkle fiskeretter for barn og unge.

Besøk på Ullevål sykehus

Tirsdag 27. mars var 2 HAA og HAB på studiebesøk på Sterilsentralen på Ullevål sykehus. Elevene fikk opplæring i det nyeste i fagfeltet. I tillegg fikk de omvisning på lager og på sterillagerets avdeling der utstyr til kirurgiske inngrep og undersøkelser pakkes og klargjøres.