Akershusmesterskap i salgsfaget

Tirsdag 19. april arrangerte Mailand videregående skole det første offisielle Akershusmesterskapet i salgsfaget sammen med Strømmen storsenter, Akershus fylkeskommune, Worldskills Norge og Hovedorganisasjonen Virke.

Praktisk anatomiundervisning på helse og oppvekst

Helse- og oppvekst 1HOA (Vg1) har hatt anatomiundervisning om hjerte og nyrer. Deler av undervisningen var praktisk og elevene dissekerte hjerte for å finne forkammer og hjertekammer, klaffer og ulike vener og arterier til og fra hjertet.

God stemning på Amandusfestivalen i Lillehammer

Amandusfestivalen 2016 gikk av stabelen 05.-07. April i Lillehammer. Elevene fra 2 klasse Medier og kommunikasjon var tilstede to av dagene, og storkoste seg under filmfestivalen.

Klagefrister

Frister for å klage på karakter 2018

LAN 2016 5.-7. mai

Ungdomsbedriften D-LAN hoster LAN, og håper du vil komme!

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Men's Ski Cross Big Final
Gold: Reece Howden
Silver: Xander Vercammen
Bronze: Louis Muhlen

taken on:
2016.02.15 13:36

Photo: Vegar S Hansen / Lillehammer 2016

17000 bilder på 13 dager

MK elev Vegard Samesta Hansen fikk prøve seg som fotograf under Ungdoms-OL på Lillehammer.

Skolemesterskap i helsearbeiderfaget

Vinterferie

Vi ønsker alle en riktig god vinterferie og ser frem til å se dere igjen mandag 29. februar. Telefonen er betjent mandag-onsdag kl 10-14.

Reiselivselevene leverer!

De siste ukene har elevene ved VG2 Reiseliv jobbet iherdig med forberedelsene til årets egenarrangerte reiselivsmesse. Mange oppgaver skulle løses i forkant av messen; noen individuelt og noen i samarbeid med medelever