Bjørn Kjos på nettverksdag for lærerne

Latteren satt løst på Drømtorp da Kjos serverte Norwegian-historier for lærerne i service og samferdsel.

Valgvake

I forbindelse med valget i USA 8. november samlet rundt 50 elever seg på skolen for å følge utfallet.

Speeddate er arrangert av elevmentorene for å gi førsteklassingene en arena der de kan bli kjent med elever fra andre linjer.

Speeddate, kakaostunt, boller og mer!

I løpet av høsten har vi hatt en rekke hyggelige arrangementer i storefri, til glede for både nye og gamle elever.

Marie S. i lyseblått til høyre.

NM i helsefagarbeider - Drømtorp er med

Marie Sikkerbøl representerer Akershus Fylkeskommune og Drømtorp vgs i NM for helsefagarbeider. Hun vant Fylkesmesterskapet for Helsefagarbeider skoleåret 2015-2016 i Akershus.

Togstreiken er over

Men togene er ikke tilbake i rute før tirsdag. Det vil fortsatt gå ekstra busser frem til da.

Ny fraværsgrense i videregående skole

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten med fraværsgrensen er å øke elevenes tilstedeværelse i undervisningen, å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Vi ønsker alle en riktig god sommer

Informasjon om åpningstider i sommerferien og skolestart

Søkerinformasjon 2016/2017

Til deg som har søkt videregående opplæring i Akershus for skoleåret 2016 -2017

Til topps i helsearbeiderfaget

Drømtorp-elevene Marie Nesheim Sikkerbøl og Tanja Magraff Gaarder gikk til topps i helsearbeiderfag. Nå skal en av dem til NM. Les saken i ØB.

De eldres dag

Vg1 helse og oppvekst-klassene hadde en flott dag på Langhus bo- og servicesenter i forbindelse med Eldres dag, der de ledsaget de eldre gjennom en dag fylt med lek og morro, til og med været viste seg fra sin beste side.