Kaffebaren - åpningstider

Tirsdag: 13.00- 15.00 Onsdag: 10.00- 13.00 Du finner kaffebaren i gymsalen ved inngangen. Velkommen!

DreamCorner

Mindre grupper har åpnet kafén DreamCorner i skoletorget hver tirsdag. Kafén serverer blings, vafler, kaffe og te. I DreamCorner får elevene fra mindre grupper arbeidstrening og noe av overskuddet går til Røde Kors. Empo tv var nylig på besøk, sjekk filmen her!

Til deg som er russ i 2017

Folkehelseinstituttet anbefaler at all ungdom i alderen 17-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (hjernehinnebestennelse). Spesielt ungdom som skal delta i russefeiring har høy risiko.

Bjørn Kjos på nettverksdag for lærerne

Latteren satt løst på Drømtorp da Kjos serverte Norwegian-historier for lærerne i service og samferdsel.

Valgvake

I forbindelse med valget i USA 8. november samlet rundt 50 elever seg på skolen for å følge utfallet.

Speeddate er arrangert av elevmentorene for å gi førsteklassingene en arena der de kan bli kjent med elever fra andre linjer.

Speeddate, kakaostunt, boller og mer!

I løpet av høsten har vi hatt en rekke hyggelige arrangementer i storefri, til glede for både nye og gamle elever.

Marie S. i lyseblått til høyre.

NM i helsefagarbeider - Drømtorp er med

Marie Sikkerbøl representerer Akershus Fylkeskommune og Drømtorp vgs i NM for helsefagarbeider. Hun vant Fylkesmesterskapet for Helsefagarbeider skoleåret 2015-2016 i Akershus.

Togstreiken er over

Men togene er ikke tilbake i rute før tirsdag. Det vil fortsatt gå ekstra busser frem til da.

Ny fraværsgrense i videregående skole

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten med fraværsgrensen er å øke elevenes tilstedeværelse i undervisningen, å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Vi ønsker alle en riktig god sommer

Informasjon om åpningstider i sommerferien og skolestart