Her er guttelaget som vant

Drømtorp vant innebandyturnering for Follo-skolene

Ikke bare vant vi selve turneringen, men Drømtorp stakk også av med fairplay-prisen og Sondre i 2RLA ble kåret best på banen!

Flere premier til ungdomsbedriftene våre på GründerExpo!

Gratulerer – vi er stolte av dere alle sammen!

Innsamling til Kreftforeningen

I går gikk flere av skolens elever med bøsser for å samle inn penger til kreftforeningen, og resultatet ble strålende, vi samlet inn hele 41 723 kroner! Russestyret takker alle for en utrolig bra innsats!

Instagram-konkurranse - vinn kinobilletterr!

30. mars er det skolekonkurranse i helsearbeiderfaget ved Drømtorp videregående skole. Vinneren blir fylkesmester og vil gå videre til skole NM. Alle som deltar kan også delta ved å ta bilder fra skolekonkurransen og merk de med #mittyrkesfag på Instagram. Da kan du og en venn vinne kinobilletter!

Uteskole for alle - et samarbeid mellom Drømtorp og Skogselskapet

I samarbeid med Skogselskapet har vi startet arbeidet med å etablere et uteskoleområde spesielt tiltenkt elever med tilrettelagt opplæring. Ekstra morsomt er det at prosjektet også har fått støtte fra Sparebankstiftelsen.

Rundt frokostbordet.

Skolemesterskap i Helsearbeideerfag

Med eksterne og interne dommere, samt skuespillere gikk skolemesterskapet av stabben i auditoriet.

Skvådd

En serie for ungdom, av ungdom

Helse- og oppvekstfag

Er du interessert i mennesker, har innlevelsesevne og kan samarbeide med andre? Ønsker du deg en meningsfylt jobb hvor du må bruke hele deg, med fremtidtige arbeidsmuligheter? Da kan Helse- og oppvekstfag være noe for deg!

NylonFix UB - 2. plass som Beste ungdomsbedrift i Follo

Gratulerer – vi er stolte av dere!

Service og samferdsel

Er du service-minded og positiv? Har du gode samarbeidsevner og lyst til å skape gode resultater? Kunne du tenke deg å jobbe innenfor salg, kontor, sikkerhet, reiseliv eller IKT? Sjekk ut videoen under!