Torsdag tennes den olympiske grill på Drømtorp

Grillen tenner vi før lunsj, og vi utfordrer alle til å kle seg i sporty skiantrekk. Det blir aktiviteter i skoletorget, og pølsefest utenfor hovedinngangen.

Fra venstre; Aziz, Dina, Eszter, Marthe, Andrine og Sondre (vinnerne)

Reiselivsmesse på Ski Storsenter

Sammen med elever fra St. Olav videregående i Sarpsborg, arrangerte våre reiselivselever messe på Ski Storsenter, med tema aktivitetsreiser i Norge.

FrizzWiz UB og Ecocover UB fikk 2. – og 3. plass som Beste ungdomsbedrift i Follo

25. januar 2018 deltok våre seks ungdomsbedrifter på Vg2 Salg, service og sikkerhet på Follomesterskapet for ungdomsbedrifter på Rosenholm Campus. Bedrifter fra Frogn, Vestby, Ski, Ås og Drømtorp konkurrerte om flere flotte titler.

Invitasjon til informasjonsmøte på Drømtorp videregående skole

Til elever og foresatte på Vg1 Service og samferdsel og Vg2 Salg/service/sikkerhet, Reiseliv og IKT-servicefag, tirsdag 30. januar 2018 – kl. 18-20

Velkommen til Åpen skole 23. januar

Drømtorp videregående skole inviterer alle 10.-klassinger og foresatte til Åpen skole. Også de som allerede går på videregående, men har lyst til å bytte skole, er velkommen! Dette er en enestående mulighet til å se hva vår skole kan tilby deg som elev.

Monopol i første klasse service og samferdsel

Begge salg og service klassene på vg1 spilte Monopol i uken som gikk. Målet med økte var å lære seg debet og kredit på en praktisk måte, lære hva et bilag er og hvorfor det er viktig og være nøyaktig, hvordan kontantbeholdningen henger sammen med det som står på kontoen og hvor lett det er å gjøre feil i et regnskap.

Byttedag i 1MKB

I stedet for å kaste julegaver, og andre ting man ikke har bruk for, arrangerte 1MKB byttedag. Blant annet skiftet sjokoladefondu-sett, bøker og solbriller eiere, og elevene var kjempefornøyd med utbyttet!

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Velkommen tilbake 3. januar.

En litt utradisjonell juleavslutning for elevene på reiseliv.

Mens de andre klassene bruker siste skoledag til blant annet quiz, julegøt, julelunsj og andre julerelaterte aktiviteter, tester reiselivslinja ut andre tradisjoner og lager tapas.

Årets store oppgjør i innebandy

Etter et nedslående tap for lærerne i 2016, ble æren i år gjennopprettet 3-2 mot elevene. Nervepirrende til siste slutt!