Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag

Onsdag 7. mars konkurrerte 9 lag om å bli best i fylket

Kampen om billigere medisiner - redde verden litt

Hjelp elevene i 2HAA med å redde verden. På vegne av Leger uten grenser, jobber elevene for å samle underskrifter til å redusere prisen på livsviktige medisiner. Skiv under, del og lik!

Fiskesprell

Onsdag 7. mars var 2buc og 2bud på fiskesprellkurs på Oslo Met (Høgskolen i Oslo og Akershus). Elevene har lært å tilberede ulike retter med fisk. Asiatisk torskegryte, sushi, laksetaco og panert seilfilet har vært på menyen. Elevene har blitt inspirert til å lage enkle fiskeretter for barn og unge.

Besøk på Ullevål sykehus

Tirsdag 27. mars var 2 HAA og HAB på studiebesøk på Sterilsentralen på Ullevål sykehus. Elevene fikk opplæring i det nyeste i fagfeltet. I tillegg fikk de omvisning på lager og på sterillagerets avdeling der utstyr til kirurgiske inngrep og undersøkelser pakkes og klargjøres.

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag

Begge VG2 klassene i helsearbeiderfag gjennomførte skolemesterskap og vinnerne skal representerer Drømtorp vgs på Fylkesmesterskapet 7. mars.

Kick-off før Kollen

Både service og samferdsel- ,og barne- og ungdomsarbeidelevne stiller som frivillige under årets Skifest i Holmenkollen. I dag ble det varmet opp i skoletorget med konkurranser, dopingkontroll, medaljeutdeling og boller.

Volleyball turnering på Ås Vgs 13/2

Både jente- og guttelaget fra Drømtorp gikk til semifinale, men Ås Vgs ble for sterke for begge lag

Vinterferie uke 8

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god ferie! Sentralbordet og skolen vil være bemannet hver dag fra kl 10 til 14. Velkommen tilbake mandag 26. februar.

Torsdag tennes den olympiske grill på Drømtorp

Grillen tenner vi før lunsj, og vi utfordrer alle til å kle seg i sporty skiantrekk. Det blir aktiviteter i skoletorget, og pølsefest utenfor hovedinngangen.

Fra venstre; Aziz, Dina, Eszter, Marthe, Andrine og Sondre (vinnerne)

Reiselivsmesse på Ski Storsenter

Sammen med elever fra St. Olav videregående i Sarpsborg, arrangerte våre reiselivselever messe på Ski Storsenter, med tema aktivitetsreiser i Norge.