Under debatten ble det stilt spørsmål som klassene hadde jobbet med i timen. Her ble det svart på spørsmål fra 2KMD

Valgtorg og valgdebatt

Tirsdag var partiene samlet på Drømtorp til debatt og valgtorg

Drømtorp Arena, treningsrommet

Elevtrening

Vi skal starte opp med et treningstilbud for elever og ønsker velkommen til spinning i hallen tirsdag 1/9, 8/9 og 15/9 klokken 15:15-16:00. En herlig slutt på skoledagen som vil gi deg masse energi!

Velkommen til årets elever!

I disse dager har alle elever fått brev hjem med informasjon og svarslipper som de skal ha med tilbake første skoledag. Du kan lese alle dokumentene her.

Skolestart høst 2015

Første skoledag er 18. august. Vi ønsker både nye og gamle elever velkommen!

Sommerferie fra 23. juni

Vi ønsker elever og ansatte en riktig god sommer.

Bokinnlevering 2015

Bokinnlevering foregår klassevis etter oppsatt tid. Har du ikke mulighet til å delta, er aller siste frist for innlevering 23. juni kl. 11.

Emilie, Victor og Marine har fått læreplass i statlige organisasjoner.

Drømtorpelever ut i lærlingtid i staten

Flere elever fra Salg, service og sikkerhet har fått læreplass i kontor og administrasjonsfaget i statlige virksomheter.

Savner du bildene fra fotoworkshoppen på Ski Storsenter?

Noen av e-postadressene som ble mottatt av kunden stemte ikke, derfor har ikke alle fått bildene sine. Mangler du bilder, ber vi deg ta kontakt på fotodromtorp@gmail.com

Stor fest på Waldemarhøy

Helse- og oppvekstelever lagde fest for seniorene.

Ledig stilling: IKT-lærling

Vil du bli vår nye kollega? Vi søker deg som kan som kan yte brukerstøtte og service til elever og ansatte, som kan jobbe systematisk og nøyaktig og som kan være ansvarlig overfor elever på egen alder. Les mer