Legger til rette for julen

Elevene ved tilrettelagt opplæring på Drømtorp videregående skole skapte god julestemning da de tidlig i desember hadde stand på skolen, og solgte egenproduserte varer.

Duo i skyene hos SAS

Jon Emil og Isabelle gikk ut av Vg2 Reiseliv i sommer, er nå lærlinger i SAS og forteller om en spennende hverdag på Gardermoen

Bli kjent med elevrådsleder!

Han er ikke fremmed for å ta en fight for billigere mat i kantinen, nye racketer til bordtennisbordet eller for å få opp temperaturen på skolen. Møt elevrådsleder Jacob Nyembo.

Livsglede i hverdagen

Frivillighetssentralen inviterte nylig til gratiskonsert med Jørn Hoel. Elever fra Helse og oppvekst var med og hjalp til.

5 på Drømtorp: Venche

Alltid lurt på hva det vil si å være assisterende rektor? Finn det ut her!

All makt i Theas hender

Thea Bekkedal er en racer i Photoshop. Det fikk hun vist for medelevene ved MK-linjen på Drømtorp da hun tok styringen i to timer.

I finansminster Jensens tjeneste

Martine er den yngste blant nesten 300 ansatte i Finansdepartementet. Det skremmer ikke jenta fra Ski som siden september har vært lærling hos en arbeidsgiver som årlig forvalter et budsjett på over 1200 milliarder kroner.

Portrait Of Male And Female Tutors In Classroom

Foreldrekonferanse VG3

Mandag 16. november kl 18.00 inviterer skolen elever og foreldre til foreldrekonferanse. Velkommen!

Vant Bieber-møte etter fotokonkurranse

MK-elev Helene Andresen sendte inn et bilde av sin far i bare trusa og ble belønnet med full TV 2-dag, og møte med sitt store idol

Smart vei til arbeidsliv og studier

Høsten 2016 lanseres en spennende utdanningslinje, Studieforberedende utdanningsprogram med medier og kommunikasjon.