Gratulerer til Blair og de andre UBene i 2SSS!

Vi gratulerer Blair ub med en fantastisk andreplass i kategorien beste reklamefilm! Og til Smart Etikett ub, Shelf-it ub og Blueshoes ub for vel gjennomført mesterskap!Se videoen her

Service og samferdsel ved Drømtorp vgs bidrar i utviklingen av nye tjenester for Telenor

I den nye Service Design-laben på Fornebu utvikler de nye tjenester sammen med kunder. Uken før jul var en service og samferdsel VG1 klasse fra Drømtorp videregående skole invitert til å bidra på idémyldringen.

Vinterball

Fredag 4. mars braker det løs med Vinterball på Drømtorp, og ALLE elever er invitert!

Elev skal fotografere vinterlekene under Ungdoms-OL

Barn- og ungdomsfagarbeiderklassen drar til Frambu i praksis

Møte med en forfatter - Tore Renberg

Kreativ undervisning på helse- og oppvekstfag

Jessica Wilhelmsen er faglærer ved helse- og oppvekstfag ved Drømtorp videregående skole. Når man kommer i snakk med den sprudlende og livlige læreren, skjønner man fort hvorfor de har det så gøy, og gjør så mye kreativt, i hennes timer.

Skiskytter-VM får hjelp fra Helse- og oppvekstfag-elevene

Verdensmesterskapet i skiskyting arrangeres i Oslo fra 3. til 13. mars. Da får arrangøren god hjelp av velvillige elever fra Drømtorp.

– Vi skal alltid fremover

Konsekvenspedagogikk kan kanskje høres strengt og akademisk ut, men det handler om enkle ting som å lære seg sosial trening, og å ta riktige valg.