Nyheter

Wear it pink!

Torsdag 18. oktober kledde elever og ansatte seg i rosa for å sette fokus på brystkreft og vise omtanke for de som er rammet.

Verdensdagen for psykisk helse

Årets tema er "Vær raus". Å være raus med seg selv og andre kan bidra til en bedre psykisk helse. Dagen ble markert med kakao ved elevrådet og quiz med flotte premier ved helsesøster.

Bærekraftsuka i bilder

I uke 38 deltok alle elever på Drømtorp i Bærekraftsuka. Skolen hadde besøk av flere aktører, blant annet FN-sambandet som holdt foredrag og spill om internasjonal handel og tekstilproduksjon. På slutten av uken presenterte alle gruppene det de hadde jobbet med, og en jury med varaordfører Camilla Edi Hille i spissen, samt skolens elevrådsstyre, delte ut priser til de beste innslagene.

Aktivitetsdag

I forbindelse med skolestart var alle førsteklassene på Breivoll. Det ble rapportert super innsats, team spirit og god stemning blant nye VG1 klassene.

Informasjon om særskilt språkopplæring

Her finner du informasjon om rett til særskilt språkopplæring for elever fra språklige minoriteter på flere språk.

Nok en seier til lærerlaget, denne gangen i basketball

Lærerne slo elevene 40-22, men begge lag viste god innsats og sportsånd. Dessverre var det siste innsats fra toppscorer Kristoffer Hauge, som slutter til sommeren.

Aktivitetsdag på Solborg bo- og aktiviseringssenter

En klasse på Vg1-HO deltok på Solborgs årlige aktivitetsdag for beboere. De gjorde en god innsats der de hadde ansvar for aktiviteter, delte ut pølser, saft og is og ledsaget beboere til og fra arrangementet.

Informasjon til elever og privatister ved eksamen

All tilkobling til nettverket på Drømtorp VGS loggføres. Eksamen i et fag kan annulleres dersom en ek­samenskandidat har fusket eller forsøkt å fuske ved eksamen.

Endringer i Lånekassens forskrifter for 2018-2019

Kunnskapsdepartementet har fastsatt Lånekassens forskrift om tildeling av støtte for neste undervisningsår.

Innbetaling til aksjonsdagen

Alle elever som deltok i aksjonsdagen skal levere kr 350,- til inntekt for Røde Kors. Kontanter leveres mandag og tirsdag i resepsjonen. Elever som vil betale med kort, kan gjøre dette i midttimen tirsdag og torsdag i DreamCorner. Siste frist for innlevering er torsdag 22. mars.