To av årets bidrag til Deathtrip-konnkuransen kom på pallen, ett helt øverst!

DeathTrip er et landsomfattende konkurranse der elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot kjøring i ruspåvirket tilstand. Den beste kampanjen vinner 30.000 kr.

Fra venstre:
2. plass: Østfold ved Thea Elisabeth Mortensen og Mina Sofie Skjeklesæther,
1. plass: Sogn og Fjordane ved Iselin Husevåg og Oline Challan,
3. plass: Buskerud ved Kristine Pedersen og Marthe Sletten.

Iselin og Oline fra Sogn og Fjordane ble norgesmestere i helsearbeiderfaget!

Tirsdag 9. april var det duket for NM i helsearbeiderfag på Drømtorp. Hele skolen var satt i sving, elever og ansatte bidro med skulespillere, mediedekning og vertskap for å skape et fantastisk vellykket arrangement.

- Skole-NM blir veldig spennende

Emilie Hansen Wilhelmsen og Celina Paalrud fra Drømtorp videregående skole skal konkurrere på hjemmebane under Skole-NM i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

St. Patricks dag på Drømtorp

Fylkesmesterskap i helsearbeiderfag på Jessheim vgs

1. mars deltok Elina Granung og Stine Fredriksen i FM for helsearbeiderfag på Jessheim vgs. De gjorde en strålende innsats og fikk 2. plass. Gratulerer!

To undersøkelser gjennomføres i mars

Alle elever ved Drømtorp blir invitert til å svare på to forskjellige undersøkelser i løpet av mars. Elevene får si sin mening om hvordan det er å være elev og ungdom. Resultatene brukes til politikkutforming, forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

22. juli-senteret

2ISA besøkte senteret i samfunnsfag. Elevene deltok på et undervisningstilbud som heter "Hva skal vi lære bort om 22.juli?".

Gull i fylkesmesterskap

2ss ved Fredrik og Kasper vant fylkesmesterskapet i salgsfaget og er nå videre til NM!

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Vi har fått minoritetsrådgiver!

Hun heter Ubah Aden og er på skolen mandager mellom 08.30 og 12.00, hun holder til på mesaninen. Minoritetsrådgiver kan også kontaktes på epost og telefon.