Barn- og ungdomsarbeiderklassene på tur i Gapahuken

Tema i dag var "Mat på bål" oppgaven elevene skulle løse, var å planlegge et måltid som skulle lages på bålet.

Tur til Porsche Center Son

Gruppe av elever fra SS1 var på bedriftbesøk hos Norges største Porsche senter, og Norges eneste Classic senter. Faktisk finnes det bare tre Classic senter i hele verden.

Nye bussruter

Hold deg oppdatert på rutetidene

Fotballturnering på Roald Amundsen

28. september var det duket for fotballturnering på Roald Amundsen vgs.

Elever på trykk i Østlandets blad

To av elevene på medier og kommunikasjon har fått publisert hver sin artikkel i Østlandets blad. Begge artikkelene er om valget, den ene om fraværsgrensen og den andre om boligpriser. Vi gratulerer Magdalena og Erika som publiserte journalister!

Stemmene er talt, resultatet er klart!

Hvem vant skolevalget? Hvem er overraskelsene i år?

Elever som var del av byggeprossesen klipper snor.

Offisiell åpning av gapahuken

I dag ble gapahuken åpnet med brask og bram. Det ble holdt tale av rektor, elevene sto for klipping av snor og det ble både kake og champagnebrus!

Mannen som fikk hele auditoriet til å le

Som en del av Den kulturelle skolesekken hadde Drømtorp i dag besøk av standupkomiker Jonis Josef

Gjennom tidene

Helse og oppvekst Vg1 jobber seg gjennom tidsepokene og undersøker hvordan våre livsstiler har forandret seg fra 1900 til 2010.

Portrait Of Male And Female Tutors In Classroom

Foreldremøter 21. og 22. august 2017

Er du foreldre til en elev som begynner på Vg1 eller Vg2 på Drømtorp i august? Her finner du oversikt over foreldremøtene vi arrangerer ved skolestart