Uttakstrening til fotballturnering

Den 28. september skal det arrangeres fotballturnering på RA ved Østre Greverud kunstgress, 7er lag. Drømtorp skal stille med jente- og guttelag. Vi trenger deg!

Elever på trykk i Østlandets blad

To av elevene på medier og kommunikasjon har fått publisert hver sin artikkel i Østlandets blad. Begge artikkelene er om valget, den ene om fraværsgrensen og den andre om boligpriser. Vi gratulerer Magdalena og Erika som publiserte journalister!

Stemmene er talt, resultatet er klart!

Hvem vant skolevalget? Hvem er overraskelsene i år?

Elever som var del av byggeprossesen klipper snor.

Offisiell åpning av gapahuken

I dag ble gapahuken åpnet med brask og bram. Det ble holdt tale av rektor, elevene sto for klipping av snor og det ble både kake og champagnebrus!

Mannen som fikk hele auditoriet til å le

Som en del av Den kulturelle skolesekken hadde Drømtorp i dag besøk av standupkomiker Jonis Josef

Gjennom tidene

Helse og oppvekst Vg1 jobber seg gjennom tidsepokene og undersøker hvordan våre livsstiler har forandret seg fra 1900 til 2010.

Portrait Of Male And Female Tutors In Classroom

Foreldremøter 21. og 22. august 2017

Er du foreldre til en elev som begynner på Vg1 eller Vg2 på Drømtorp i august? Her finner du oversikt over foreldremøtene vi arrangerer ved skolestart

TEMA - Demokrati og medborgerskap

Tverrfaglige aktiviteter på Drømtorp i forbindelse med valget

Skolestart

Nye og gamle elever møtte i dag til skolestart med store smil.

Skoleskyss

Du har rett til gratis skoleskyss hvis du bor mer enn 6 km fra skolen. Funksjonshemmede elever har rett til skyss uavhengig av avstand.