To undersøkelser gjennomføres i mars

Alle elever ved Drømtorp blir invitert til å svare på to forskjellige undersøkelser i løpet av mars. Elevene får si sin mening om hvordan det er å være elev og ungdom. Resultatene brukes til politikkutforming, forskning og til å gjøre skolen bedre. Elevene svarer anonymt, og det er frivillig å delta.

22. juli-senteret

2ISA besøkte senteret i samfunnsfag. Elevene deltok på et undervisningstilbud som heter "Hva skal vi lære bort om 22.juli?".

Gull i fylkesmesterskap

2ss ved Fredrik og Kasper vant fylkesmesterskapet i salgsfaget og er nå videre til NM!

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Vi har fått minoritetsrådgiver!

Hun heter Ubah Aden og er på skolen mandager mellom 08.30 og 12.00, hun holder til på mesaninen. Minoritetsrådgiver kan også kontaktes på epost og telefon.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2018.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen torsdag 13.desember i midttimen.

Wear it pink!

Torsdag 18. oktober kledde elever og ansatte seg i rosa for å sette fokus på brystkreft og vise omtanke for de som er rammet.

Verdensdagen for psykisk helse

Årets tema er "Vær raus". Å være raus med seg selv og andre kan bidra til en bedre psykisk helse. Dagen ble markert med kakao ved elevrådet og quiz med flotte premier ved helsesøster.

Bærekraftsuka i bilder

I uke 38 deltok alle elever på Drømtorp i Bærekraftsuka. Skolen hadde besøk av flere aktører, blant annet FN-sambandet som holdt foredrag og spill om internasjonal handel og tekstilproduksjon. På slutten av uken presenterte alle gruppene det de hadde jobbet med, og en jury med varaordfører Camilla Edi Hille i spissen, samt skolens elevrådsstyre, delte ut priser til de beste innslagene.