Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2018.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr å sette vaksine mot hjernehinnebetennelse på skolen torsdag 13.desember i midttimen.

Wear it pink!

Torsdag 18. oktober kledde elever og ansatte seg i rosa for å sette fokus på brystkreft og vise omtanke for de som er rammet.

Verdensdagen for psykisk helse

Årets tema er "Vær raus". Å være raus med seg selv og andre kan bidra til en bedre psykisk helse. Dagen ble markert med kakao ved elevrådet og quiz med flotte premier ved helsesøster.

Bærekraftsuka i bilder

I uke 38 deltok alle elever på Drømtorp i Bærekraftsuka. Skolen hadde besøk av flere aktører, blant annet FN-sambandet som holdt foredrag og spill om internasjonal handel og tekstilproduksjon. På slutten av uken presenterte alle gruppene det de hadde jobbet med, og en jury med varaordfører Camilla Edi Hille i spissen, samt skolens elevrådsstyre, delte ut priser til de beste innslagene.

Aktivitetsdag

I forbindelse med skolestart var alle førsteklassene på Breivoll. Det ble rapportert super innsats, team spirit og god stemning blant nye VG1 klassene.

Informasjon om særskilt språkopplæring

Her finner du informasjon om rett til særskilt språkopplæring for elever fra språklige minoriteter på flere språk.

Klagefrister

Frister for å klage på karakter 2018

Nok en seier til lærerlaget, denne gangen i basketball

Lærerne slo elevene 40-22, men begge lag viste god innsats og sportsånd. Dessverre var det siste innsats fra toppscorer Kristoffer Hauge, som slutter til sommeren.

Aktivitetsdag på Solborg bo- og aktiviseringssenter

En klasse på Vg1-HO deltok på Solborgs årlige aktivitetsdag for beboere. De gjorde en god innsats der de hadde ansvar for aktiviteter, delte ut pølser, saft og is og ledsaget beboere til og fra arrangementet.